soa test kopen

SOA Test Pakket Compleet

SOA test Pakket Compleet. Ga voor zekerheid!Test jezelf op Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas. Tijdelijk slechts €59,99!

bekijk pakket

SOA Test Pakket Basis

Test jezelf op bekendste SOA’s Chlamydia en Gonorroe. De testen zijn eenvoudig in gebruik en zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing. Nu slechts €49,99. Wil je volledig testen? Kies dan voor het Pakket Compleet.

bekijk pakket

SOA test heb je betrouwbaar binnen 10 minuten een afgenomen thuis

Door een SOA test gebruik te maken van een sneltest voor een SOA van soazelftester.nl kun je een betrouwbare indicatie stellen. Voor iedere SOA test neem je zelf een monster af en vervolgens kun je deze met behulp van onze meegeleverde retourenvelop naar ons laboratorium sturen waar de diagnose wordt gedaan. Binnen twee werkdagen wordt jouw uitslag zichtbaar en heb je een absolute zekerheid op jouw uitslag! Geen onbetrouwbare meetmethodes maar gecertificeerd en door medische laboranten vastgesteld. Onze soatests zijn uitermate geschikt voor een snelle en betrouwbare diagnose van de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen als Chlamydia, Gonorroe, Syfilis, Hepatitis BTrichomonas en HIV. Soazelftester is reeds jaren een van de marktleiders in betrouwbare en doeltreffende gezondheidszorg voor seksueel overdraagbare aandoeningen.

Waarom een SOA test bestellen bij Soazelftester?

Er zijn veel redenen te noemen om anoniem en gemakkelijk een SOA test te bestellen die je de volgende dag gewoon al op de deurmat hebt liggen bij jou thuis. Soazelftester.nl is tevens de langst actieve organisatie in het bieden van soa zelftests in Nederland. Maar onze dienst betekent voor jou in ieder geval:

 • Geen wachttijd voor een afspraak bij de dokter of GGD

 • Geen hoge kosten voor een SOA test zoals wel het geval bij de GGD of huisarts

 • Geen gênante situaties in de wachtruimte

 • Geen vrije dag opnemen van werk

 • Volledig anoniem de uitslagen niet aan je naam zijn gebonden en worden niet bewaard

 • Hoogste betrouwbaarheid in uitslag door medisch gecertificeerd laboratorium

Testen voor mannen

Voor een man is een testafname zeer eenvoudig en pijnloos. Is je geslacht mannelijk? Dan hoef je alleen maar wat urine op te vangen en dat in een bijgeleverd buisje terug te sturen. Alles wat je nodig hebt zit al in de testkit, dus je hebt niet zelf nog iets nodig. In de zeer begrijpelijke en heldere bijsluiter zie je een handleiding van hoe het werkt.

Testen voor vrouwen

Is je geslacht vrouw? Des te gemakkelijker want een test doe je door het maken van een simpel uitstrijkje. De handleiding legt stapsgewijs uit hoe jij pijnloos en eenvoudig je test kunt afnemen.

Heb ik een SOA test nodig?

Dit hangt af van een aantal zaken. Je kunt voor jezelf de volgende vragen eens nalopen:

 • Heb je seksueel contact gehad zonder een condoom gebruikt te hebben?
 • Heeft er contact plaatsgevonden tussen de mond en de penis, vagina of anus?
 • Heb je een seksspeeltje gedeeld of gebruikt zonder deze eerst te reinigen?
 • Is er mogelijk wrijfcontact op de blote huid geweest met de penis, vagina of anus?
 • Is er contact geweest tussen de vagina of anus met de penis zonder een condoom?

Als jij op één of meer van deze vragen ja moet antwoorden dan bestaat het risico dat je een SOA hebt opgelopen, zelfs wanneer jij en de persoon waarmee je seksueel contact hebt gehad nog geen klachten hebben.

Een SOA test voor thuis

Het is voor iedereen duidelijk dat een seksueel overdraagbare aandoening een privé onderwerp is. Men geeft er liever de voorkeur aan dit soort informatie niet te delen vanwege het gevoelige karakter, waarbij zelfs een stap naar een diagnostisch centrum al groot kan zijn. Onze sneltests zijn geschikt om zelfstandig thuis op je eigen bank in je woonkamer de test af te nemen zonder dat er ook maar iemand hier vanaf weet. Dit betekent dat u dus volledig zelfstandig in staat bent om op uw gemak thuis te testen op eventueel aanwezige SOA’s en het afgenomen lichaamsmateriaal wordt dan in ons laboratorium onderzocht. Uw pakketje is volledig anoniem en de uitslag op onze website is eveneens volledig geanonimiseerd! Dat is zeer prettig en discreet en wij zijn tevreden als u dat bent. Daarom kunt u altijd op ons rekenen als het om seksueel overdraagbare infectie diagnoses gaat.

SOA test Volledig anoniem verstuurd

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en daarom verzenden wij alle bestellingen 100% anoniem naar u op! Dit betekent dat er geen enkele herkenning op de verpakking zit, zodat buren, familie of vrienden niet hoeven te zien dat je een test hebt besteld. Jij kiest waar en wanneer je de test afneemt zonder dat er ook maar enige herkenning is aangebracht op het pakket. Dit is een garantstelling voor een afhandeling zonder in verlegenheid gebracht te worden.

Symptomen van een aandoening voor een SOA test

Een SOA kun je hebben met of zonder lichamelijke klachten. Maar een SOA kan bepaalde eigenschappen vertonen waardoor je lichamelijk wel een indruk kunt krijgen of er mogelijkerwijs een SOA aanwezig is. Per geslacht verschillende symptomen voor een seksueel overdraagbare aandoening.

SOA SYMPTOMEN BIJ VROUWEN VOOR SOA TEST

Als vrouw kan je iets van een SOA merken door verschillende symptomen. Deze verschillen van persoon tot persoon omdat ieder lichaam weer anders is. We hebben het hier over de meest voorkomende klachten die een aanwijzing kunnen zijn voor een SOA bij de vrouw.

 1. Bij het plassen kan er een branderig gevoel ontstaan
 2. Er kan vaginale afscheiding optreden
 3. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat er jeuk en bultjes in en rondom de geslachtsdelen ontstaan
 4. Een veel gehoorde klacht is een pijn in de onderbuik
 5. Soms treedt er zelf een verandering op in de menstruatiecyclus

SOA SYMPTOMEN BIJ MANNEN VOOR SOA TEST

Hieronder staan enkele lichamelijke klachten die bij het mannelijk geslacht op een mogelijke SOA kunnen wijzen:

 1. Tijdens het urineren pijn en een branderig gevoel
 2. Een afscheiding uit de penis dan wel de anus
 3. Jeuk in dan wel rondom de geslachtsdelen
 4. Een fysieke pijn die optreedt tijdens het hebben van seks

DOE EEN SOA TEST

Doordat symptomen vaak ook op andere aandoeningen kunnen duiden of er simpelweg helemaal geen symptomen zijn, is testen de enige manier om zekerheid te krijgen. Als je weet dat je risico hebt gelopen (onveilige seks gehad of bijvoorbeeld gewaarschuwd door een (ex)partner) moet je jezelf gewoon testen. Er zijn zoals beschreven veel verschillende methodieken maar wij hebben bewust gekozen voor de meest betrouwbare manier namelijk op basis van een laboratoriumdiagnose met gespecialiseerd medisch personeel en materiaal om deze diagnoses te kunnen stellen.

Waarom een SOA test afnemen?

Doordat alle mensen weer van elkaar verschillen is het lastig om op basis van lichamelijke symptomen een diagnose te stellen. Dit heeft namelijk geen grondslag in tastbaar bewijs. Het kan zo zijn dat andere aandoeningen een rol kunnen spelen in het optreden van een of meer van de genoemde klachten of er kunnen natuurlijk eenvoudigweg geen lichamelijke klachten zijn. Dan kom je uiteindelijk maar op een antwoord uit en dat is om zekerheid te krijgen in de situatie door middel van het afnemen van een SOA test. Als je ervan op de hoogte bent dat je een risico hebt genomen door bijvoorbeeld op een onveilige manier seksueel contact te hebben gehad, of in de situatie waarin een (ex)bed partner jou heeft gewaarschuwd dat hij of zij zelf mogelijk een besmetting heeft dan moet je jezelf laten testen, daarover is geen twijfel mogelijk!

Kies voor betrouwbaarheid bij je SOA test

Soazelftester, onderdeel van Eurodiagnostiek Europa, staat ervoor garant om alle diagnoses op verantwoorde medische wijze te laten verlopen. De enige methode die daarvoor geschikt is, is middels een medisch diagnose laboratorium. Onze laboratoria in Europa zijn van de hoogste kwaliteit en expertise ter wereld en derhalve kunnen we de beste en snelste resultaten bieden aan de eindgebruikers om de volksgezondheid zo optimaal mogelijk te houden ten aanzien van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Voor een SOA test kun je bij ons terecht

Wanneer je zowel voor snelheid als voor betrouwbaarheid op zoek bent naar een diagnose of juist het uitsluitend van enige infectie dan ben je bij soazelftester.nl aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaren kunnen wij jou dezelfde dag nog de benodigde tests opsturen zodat je morgen je test al kunt afnemen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen en je situatie als het om een SOA test gaat. Een seksueel overdraagbare aandoening dient zo spoedig mogelijk te worden behandeld als er een infectie wordt vastgesteld. Mede hierdoor willen wij snelheid en kwaliteit gelijktijdig kunnen blijven garanderen aan onze klanten en medisch specialisten.

medisch laboratorium iso-standaard

Alleen de beste medische producten worden toegelaten door de Europese Unie waarbij er aan zeer strenge productcriteria moet worden voldaan. Al onze soatests en voorzien van de CE-markering en zijn in overeenstemming met de Europese regelgeving. Zo wordt kwaliteit gewaarborgd, zeker als het om je gezondheid gaat. Ons laboratorium voldoet tevens aan de strenge ISO-standaarden.